برگزاری جلسه دفاعیه پایان‌نامه «تحلیل ادبی قصیده فلسفةالحیات ایلیا ابوماضی در وصف تفاؤل»

جلسه دفاعیه-ثریا نوروزی

جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه با موضوع «تحلیل ادبی قصیده فلسفةالحیات ایلیا ابوماضی در وصف تفاؤل» توسط سرکار خانم ثریا نوروزی در جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح 3 رشته ادبیات عرب با موضوع «تحلیل ادبی قصیده فلسفةالحیات ایلیا ابوماضی در وصف تفاؤل» توسط سرکار خانم ثریا نوروزی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین جنتی فر به عنوان استاد راهنما و حجت‌الاسلام‌والمسلمین کاظم مصطفایی به عنوان مشاور در این جلسه حضور دارند، همچنین حجت‌الاسلام‌والمسلمین فائزی نسب، داوری این جلسه را به عهده دارد.

این جلسه روز یکشنبه 31 تیرماه ساعت 8 در سالن جلسات ساختمان اداری آقایان برگزار می‌شود.