هشتمین دوره معرفت افزایی و مهارت‌های تربیتی ویژه کارشناسان تربیتی برگزار شد

جامعه الزهرا (2)

هشتمین دوره معرفت افزایی و مهارت‌های تربیتی ویژه کارشناسان تربیتی مدارس و خوابگاه جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی، هشتمین دوره معرفت‌افزایی و مهارت‌های تربیتی ویژه کارشناسان تربیتی مدارس و خوابگاه جامعه الزهرا علیهاالسلام به همت اداره امور تربیتی برگزار شد.

در این دوره آموزشی و کارگاهی که طی 10 جلسه با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و توجه به نکات بهداشتی در آمفی تئاتر بهشتی برگزارشد ، حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی نسب به تبیین موضوع «روش‌های تربیت توحیدی» پرداخت.

هدف از برگزاری این دوره، معرفت افزایی، تقویت مبانی تربیتی، آشنایی با روش‌های تربیتی و کارآمدسازی مهارتی در عرصه تربیتی و نیز به صورت ویژه‌تر آشنایی با روش‌های تربیت توحیدی بود .

این دوره با ارائه طرح و برنامه های تربیتی همراه بود و طی آن کارشناسان تربیتی مدارس و خوابگاه نسبت به برخی از مسایل تربیتی مرتبط با اقتضائات بانوان طلبه به هم‌اندیشی و تبادل نظر و ارائه راهکارهای مرتبط و مفید متناسب با آسیب‌شناسی‌های انجام شده در طول دوره پرداختند.