از سوی معاونت پژوهش؛

کارگاه آشنایی با فقه‌الحدیث برگزار می‌شود

کارگاه فقه الحدیث

معاون پژوهش جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها از برگزاری کارگاه آشنایی با فقه الحدیث ویژه پژوهشگران این مرکز علمی حوزوی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم «ریحانه حقانی» روز یکشنبه در گفتگو با واحد خبر، ضمن عرض تبریک به مناسبت ولادت باسعادت حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله‌علیها و آغاز دهه کرامت، عنوان کرد: کارگاه آشنایی با فقه‌الحدیث از سوی معاونت پژوهش برگزار می‌شود.

معاون پژوهش جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) اظهار داشت: در این کارگاه، سرکار خانم راضیه تبریزی زاده، استاد حوزه به ارائه و تبیین این موضوع می‌پردازد.

حقانی یادآور شد: این کارگاه به مدت دو روز در روزهای دوشنبه و چهارشنبه (25 و 27 تیرماه) ساعت 8 تا 12 در سالن نشست‌های علمی پژوهشی طبقه سوم پژوهشگاه حضرت معصومه(سلام‌الله‌علیها) برگزار می‌شود.