از سوی معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا(س) اعلام شد؛

معرفی برخی مقالات، کتب و پایان‌نامه‌ها درباره آثار و اندیشه بانو مجتهده امین

کنگره بانو مجتهده امین

برخی مقالات، کتب و پایان‌نامه‌ها درباره آثار و اندیشه بانو مجتهده امین از سوی معاونت پژوهش برای استفاده پژوهشگران در چهارمین کنگره بین المللی بزرگداشت بانو امین معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها به منظور حضور و مشارکت پژوهشگران در چهارمین کنگره بین‌المللی بزرگداشت مقام علمی و معنوی بانو مجتهده امین، برخی مقالات، کتب و پایان‌نامه‌هایی را که در مورد آثار و اندیشه بانو مجتهده امین تألیف شده است، گردآوری کرده و در اختیار پژوهشگران قرار می دهد.

چهارمین کنگره بین‌المللی بزرگداشت مقام علمی و معنوی بانو مجتهده امین از سوی کانون فرهنگی مجتهده بانو امین و با همکاری و مشارکت نهادهای علمی و حوزوی از جمله جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

تمام مقالات این کنگره در پایگاه سیویلیکا و کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و پژوهشگران می‌توانند با شرکت در این همایش از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده کنند.

این کنگره در چهار محور «سیره علمی و معنوی»، «تفسیر و علوم قرآن»، «نگرش فلسفی و عرفانی بانوامین» و «زن و سلوک علمی و عملی در جهان معاصر» فراخوان شده است و ۲۵ و ۲۶ مهرماه سال جاری در شهر مشهد برگزار می‌شود.

جهت مشاهده منبع مقالات، کتب و پایان نامه‌ها درباره آثار و اندیشه بانو مجتهده امین این پیوند را فعال کنید.

معرفی برخی مقالات در مورد آثار و اندیشه بانو امین:

1. جایگاه اخلاق و فقه در آثار و فعالیت‌های بانو امین؛ نویسنده: صالحی، زینب؛ اطلاعات حکمت و معرفت؛ تیر 1395، سال یازدهم - شماره 4 (7 صفحه - از 57 تا 63)
  2. شخصیت بانو امین؛ نویسنده: جوادی آملی، عبد الله؛ کیهان فرهنگی؛ بهمن 1372 - شماره 106 (1 صفحه - از 18 تا 18)
  3. زن در تفسیر مخزن العرفان بانو امین اصفهانی؛ نویسنده: مهریزی، مهدی؛ آینه پژوهش؛ خرداد تا شهریور 385 - شماره 98 و 99 (8 صفحه - از 16 تا 23)
  4. مقایسه دیدگاه حکیم مدرس زنوزی و بانو امین در توحید ذات؛ الهیات تطبیقی؛ نویسنده: اهل سرمدی، نفیسه؛ ایزدی، مریم السادات؛ پاییز و زمستان 1392، سال چهارم - شماره 10 علمی-پژوهشی/ISC ‏(12 صفحه - از 119 تا 130)
  5. نگرش قرآنی بانو امین به روش خوشبختی در نهاد خانه و خانواده؛ نویسنده: علاء الدین، سید محمد رضا؛ قرآنی کوثر؛ پاییز و زمستان 1388 - شماره 33 (10 صفحه - از 91 تا 100)
  6. سیری در سیره تربیتی و شخصیت اخلاقی و علمی بانو مجتهده امین رحمها الله؛ نویسنده: ریاحی، محمد حسین؛ بانوان شیعه؛ پاییز و زمستان 1386 - شماره 13 و 14 ISC (40 صفحه - از 79 تا 118)
  7. آشنایی با دانشور برجسته، بانو امین؛ معرف: عظیمیان زواره، محمد علی؛ درس‌هایی از مکتب اسلام؛ اردیبهشت 1386، سال چهل و هفتم - شماره 2 (3 صفحه - از 67 تا 69)
  8. بانو نصرت بیگم امین؛ نویسنده: چراغی، طیبه؛ بانوان شیعه؛ آپاییز 1383 - شماره 1 ISC (22 صفحه - از 87 تا 108)
  9. نظری اجمالی به زندگی بانوی مجتهده سیده نصرت امین؛ گلستان قرآن؛ تير 1379 - شماره 16 (1 صفحه - از 20 تا 20)
  10. ستاره‌ای که در آسمان اصفهان درخشید؛ نویسنده: بانپور، احمد؛ کیهان فرهنگی؛ارديبهشت 1366 - شماره 38 (2 صفحه - از 35 تا 36)
  11. اجتماعی فرهنگی علمی: نگاهی به زندگی بانوی مجتهده امین؛ معرف: همتی، فاطمه؛ حکمت سینوی؛ مهر و آبان 1376 - شماره 2 ISC (5 صفحه - از 35 تا 39