برگزاری کرسی ترویجی «حرمت نکاح در رضاع عرفی با رویکرد قرآنی»

کرسی بیست و نهم

کرسی ترویجی با عنوان «حرمت نکاح در رضاع عرفی با رویکرد قرآنی» بدون حضور پژوهشگران در پژوهشگاه حضرت معصومه علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، بیست و نهمین کرسی ترویجی جامعه الزهرا علیهاالسلام با عنوان «حرمت نکاح در رضاع عرفی با رویکرد قرآنی» از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و با همکاری مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری برگزار می‌شود.

سرکار خانم طیبه نقوی برزکی به عنوان ارائه دهنده و سرکار خانم مریم برقعی مقدم به عنوان ناقد کرسی ترویجی هستند، همچنین سرکار خانم زهرا سادات سرکشیکیان، دبیری علمی این کرسی را به عهده دارد.

این کرسی ترویجی روز چهارشنبه ۱۱ تیر، ساعت 10 تا 12 بدون حضور طلاب در پژوهشگاه حضرت معصومه علیهاالسلام برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان جهت شرکت در جلسه به صورت مجازی و آنلاين می‌توانند از طریق لینک https://adobevu2.jz.ac.ir:443/r6hlghig5iy/  اقدام کنند.

دریافت تصویر خبر