آغاز دوره تربیت مربی قرآن کریم ویژه طلاب خوابگاهی

طرح بینات- دوره تربیت مربی قرآن

طرح تربیت مربی قرآن کریم ویژه طلاب ایرانی خوابگاه جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها در ایام تابستان سال 1397 برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، طرح تربیت مربی قرآن کریم سطح یک با عنوان طرح «بینات» با همکاری و مشارکت اداره امور خوابگاه‌ها، اداره قرآن و حدیث جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها و ستاد عالی تفسیر قرآن کریم برگزار می‌شود.

این دوره به مدت 120 ساعت از روز شنبه 16 تیرماه در دو نوبت صبح و عصر آغاز می شود و تا روز پنجشنبه 4 مردادماه ادامه دارد.

هدف از برگزاری این طرح که 35 نفر از طلاب خوابگاهی حضور دارند، ارتقای سطح کیفی و مهارتی بانوان طلبه و آشنایی با معارف قرآنی است.

قالب‌های بیان تفسیر، روش‌های دسته‌بندی آیات قرآن کریم، اصول مبانی و قواعد کاربردی در تفسیر و گرایش‌های تفسیر، روش برداشت از قرآن، روش ترجمه قرآن و نقدآموزی بر ترجمه‌های رایج، شیوه‌های انتقال مفاهیم قرآن به کودکان و نوجوان از جمله سرفصل‌های این دوره است.