اختتامیه دومین دوره آموزشی مهارتی طلاب مدرسه علمیه کوثر برگزار شد

دوره آموزشی مدرسه علمیه کوثر

دومین دوره آموزشی مهارتی طلاب مدرسه علمیه کوثر با حضور 45 نفر از طلاب این مدرسه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، اختتامیه دومین دوره آموزشی مهارتی طلاب مدرسه علمیه کوثر (استعدادهای برتر) برگزار شد.

امتحانات نهایی طلاب مدرسه علمیه کوثر در نیمسال دوم سال تحصیلی 97-96 زودتر از طلاب مدارس دیگر به پایان رسید، بر همین اساس، مدرسه علمیه کوثر (استعدادهای برتر) همزمان با ایام امتحانات طلاب مدارس علمیه دیگر، اقدام به برگزاری دوره‌های آموزشی مهارتی کرده است.

در این دوره، 45 نفر از طلاب مدرسه علمیه کوثر حضور داشتند و درکلاس‌های آشنایی با رایانه شامل ورد و پاورپوینت شرکت کردند.

تبلیغ چهره به چهره (مخاطب‌شناسی، شیوه‌ها و روش‌های جذب و همدلی و نیز ارتباط مؤثر) و سواد رسانه‌ای از جمله دوره‌های آموزشی طرح شمیم (شبکه مبلغان یاس مطهر) است که از سوی معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها مصوب شده و مدرسه علمیه کوثر در برگزاری این طرح، پیش‌قدم بوده است.

طلاب مدرسه علمیه کوثر پس از دو هفته حضور در دوره آموزشی مهارتی، در اردوی تفریحی آموزشی دستجرد شرکت کردند.

در این اردو، بانوان طلبه در نشست صمیمی که مدیر مدرسه علمیه کوثر حضور داشت، شرکت کردند، همچنین مسابقات فرهنگی و ورزشی مختلف برای طلاب اجرا شد.

کارگاه آموزشی «هویت طلبگی» از دیگر برنامه‌های این اردو بود که با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین خدادادی برگزار شد.