روزهای شادِ کودکان و نوجوانان در کلاس‌های تابستان جامعه‌الزهرا(س) + گزارش تصویری

کلاس تابستانه 12

دوره‌های آموزشی تابستانه ویژه فرزندان دختر طلاب و کارکنان جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها در اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین تهرانی در گفتگو با واحد خبر، از آغاز برگزاری دوره‌های آموزشی اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی ویژه کودکان و نوجوانان خبر داد.

معاون فرهنگی تبلیغی در این باره گفت: طبق برنامه‌ریزی انجام شده، دوره‌های آموزشی ویژه فرزندان طلاب و کارکنان جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها از اول تیر ماه آغاز شد و تا 4 مردادماه ادامه خواهد داشت.

وی افزود: در این دوره‌های آموزشی که با استقبال بی‌نظیری همراه بود، حدود 200 نفر از فرزندان طلاب و کارکنان جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها در رشته‌هایی همچون دکوپاژ، نقاشی خلاق، خوشنویسی تحریری، نویسندگی خلاق، خلاقیت با مقوا، جُنگ اعتقادی و ... ثبت‌نام کردند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین تهرانی در پایان گفت: دوره‌های آموزشی اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی ویژه طلاب جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها طبق زمان‌بندی انجام شده از تاریخ 16 تیرماه آغاز خواهد شد.