برگزاری مراسم عمامه‌گذاری در ایام عید سعید فطر

مراسم عمامه گذاری در جامعه الزهرا (8)

یکی از طلاب همکار بخش برادران جامعه الزهرا علیهاالسلام در ایام عیدسعید فطر به دست حجت الاسلام والمسلمین مدنی ملبس به لباس روحانیت شد.

به گزارش روابط عمومی، همزمان با ایام عیدسعید فطر، آقای مهدی عابدی نژاد از طلاب درس خارج حوزه علمیه و مدیر نظارت و ارزیابی دبیرخانه هیأت امنای جامعه الزهرا علیهاالسلام به دست حجت الاسلام والمسلمین مدنی مدیر این موسسه علمی آموزشی معمم شد.

گفتنی است، همه ساله طلاب حوزه های علمیه که مراحل علمی مقدماتی را پشت سر گذاشته اند با اخذ مجوز از معاونت تهذیب حوزه های علمیه در اعیاد مذهبی به دست مراجع تقلید، علما، بزرگان و اساتید خود به لباس مقدس روحانیت ملبس می شوند. ملبس شدن برای طلاب طلیعه جدیدی در زندگی فردی و اجتماعی آنها به شمار می رود.

روابط عمومی ضمن تبریک به حجت الاسلام عابدی نژاد، برای ایشان آرزوی موفقیت و رشد و تعالی علمی و معنوی دارد.