در آستانه روز قدس؛

نرم افزار قدس تولید و عرضه رایگان شد

qods

مرکز مطالعات و پاسخ گویی به شبهات حوزه های علمیه جدیدترین نرم افزار خود را با نام روز قدس ارائه کرد.

به گزارش روابط عمومی، «نرم افزار قدس» با محوريت موضوع «قدس؛ مسئله فلسطين و نيز آينده رژيم صهیونيستی» می تواند شبهات روز را به ویژه برای نسل جوان پاسخگو باشد.

محتوای اين نرم افزار توسط پژوهشگران اين مرکز در گروه های علمی و تخصصی مرکز مطالعات و پاسخ گویی به شبهات تهيه و تدوين شده است.

از ويژگی های علمی این نرم افزار می توان به پاسخ های تخصصی، اتقان پاسخ ها، تفصيل پاسخ ها، معرفي منابع و مستند بودن پاسخ ها اشاره کرد.

این نرم افزار شامل موضوعاتی همچون قدس و فلسطین در گذر زمان، مسئله فلسطین، جهان اسلام و ایران، صهیونیسم در مسیر تاریخ، آینده رژیم صهیونیستی و فلسطین، فلسطین از سازش تا مقاومت، صهیونیسم شناسی، صهیونیسم و عرصه بین الملل و ... می باشد.

علاقه مندان می توانند برای دریافت رایگان نسخه ویندوز این نرم افزار به نشانی https://www.andisheqom.com/fa/software/View/951917  مراجعه کنند.