به همت اداره قرآن وحدیث؛

پنجمین مرحله سیر مطالعاتی تفسیر نمونه برگزار می‌شود

تفسیر نمونه

فراخوان شرکت در پنجمین مرحله دوره غیرحضوری سیر مطالعاتی تفسیر نمونه از سوی اداره قرآن و حدیث اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم طیبه سادات طباطبایی روز یکشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: «پنجمین مرحله از دوره غیرحضوری سیر مطالعاتی تفسیر نمونه» از سوی اداره قرآن و حدیث برگزار می‌شود.

مدیر کل امور تربیتی افزود: این دوره سیر مطالعاتی از جلد ۲۷ تفسیر نمونه و در پنج مرحله برگزار و سؤالات هر مرحله در سایت و کانال جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها بارگذاری می‌شود.

طباطبایی تصریح کرد: شرکت‌کنندگان می‌توانند جهت دریافت دفترچه مراحل این دوره به سرای ثقلین واقع در ورودی ساختمان شهید بهشتی(ره) مراجعه و یا از طریق سایت و کانال جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها، سؤالات هر مرحله را دریافت کنند.

وی، مهلت ثبت نام در این مرحله را تا 31 تیرماه اعلام کرد و گفت: شرکت‌کنندگان می‌توانند پاسخنامه‌های خود را از طریق رایانامه اداره قرآن وحدیث به نشانی quran@jz.ac.ir ارسال کنند.

مدیرکل امور تربیتی یادآور شد: پنجمین مرحله این دوره طبق زمان‌بندی مراحل به تفسیرهای سور مبارکه «کوثر»، «کافرون»، «نصر»، «مسد»، «توحدی»، «فلق» و «ناس» از صفحه 392 تا 512 تفسیر نمونه، جلد ۲۷ اختصاص یافته است.

طباطبایی تصریح کرد: مرحله پایانی این طرح به صورت پرسشنامه جامع از کل جلد 27 تفسیر نمونه خواهد بود که پس از مرحله پنجم و در اوایل مردادماه برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه دوره غیرحضوری سیر مطالعاتی تفسیر نمونه ویژه تمامی علاقمندان به مفاهیم نورانی قرآن کریم است، اظهار داشت: امکان پیوستن افرادی که از مراحل گذشته جامانده‌اند با ارائه پاسخنامه این مراحل همراه با پاسخنامه این دوره وجود دارد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۳۲۱۱۲۳۵۵ تماس بگیرید.

جهت دریافت دفترچه مرحله اول این دوره این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله دوم این دوره این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله سوم این دوره این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله چهارم این دوره این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله پنجم این دوره این لینک را فعال کنید.

جهت مشاهده جدول برگزاری مراحل دوره این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت فایل تفسیر نمونه جلد ۲۷ این پیوند را فعال کنید.