تغییر زمان برگزاری آزمون ورودی جامعه الزهرا

آزمون ورودی جامعه الزهرا

آزمون ورودی سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ جامعه الزهرا علیهاالسلام که قرار بود جمعه 9 اسفند برگزار شود به زمان دیگری موکول شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، اداره سنجش و پذیرش جامعه الزهرا علیهاالسلام اطلاعیه ای در خصوص تغییر برگزاری آزمون ورودی سال تحصیلی 1400-1399 منتشر کرد.

در این اطلاعیه آمده است:

«به اطلاع داوطلبان آزمون ورودی سال تحصیلی 1400-1399 در  تمامی سطوح می رساند با هدف پیشگیری از مشکلات مرتبط با شیوع ویروس کرونا در کشور و حفظ سلامتی داوطلبان، آزمون 9 اسفند 1398 که قرار بود در کل کشور برگزار شود لغو و به تاریخ 29 فروردین 1399 موکول شد. داوطلبان می توانند از تاریخ 23 فروردین با مراجعه به سامانه پذیرش نسبت به اخذ کارت ورود به جلسه آزمون اقدام نمایند.

با توجه به این تغییر زمان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون به همراه زمان جدید برگزاری آزمون اطلاع رسانی خواهد شد».

دریافت تصویر خبر