آغاز امتحانات پایان ترم 7 هزار طلبه مجازی و غیرحضوری جامعه‌الزهرا(س)

مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری

امتحانات پایان ترم 7 هزار طلبه مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری جامعه‌الزهرا(س) در 38 حوزه امتحانی سراسر کشور در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، خانم حاجی پور روز دوشنبه در گفتگو با واحد خبر، ضمن گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر، با اشاره به آغاز امتحانات پایان ترم طلاب غیرحضوری و مجازی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در نیمسال اول سال تحصیلی 99-1398، عنوان کرد: امتحانات پایان ترم طلاب غیرحضوری و مجازی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از روز پنجشنبه 10 بهمن آغاز شده است.

مدیر مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری بیان کرد: این امتحانات در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و 37 حوزه امتحانی در سراسر کشور در دو نوبت صبح و عصر و چهار بازه زمانی برگزار می‌شود و شامل 363 ماده درسی ( سطح دو و سه) است.

حاجی پور افزود: امتحانات حضوری پایان ترم طلاب مجازی و غیرحضوری 17 بهمن ماه به پایان می‌رسد و 20 تا 27 بهمن ماه به امتحانات آنلاین اختصاص یافته است.

مدیر مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری عنوان کرد: در حوزه امتحانی قم (جامعه‌الزهرا علیهاالسلام)، همه امتحانات پایان ترم غیرحضوری و مجازی در خوابگاه حضرت خدیجه (فروشگاه محصولات فرهنگی سابق) برگزار می‌شود.

حاجی پور در پایان از همکاری کارکنان و مسئولان در طول برگزاری امتحانات قدردانی کرد.