بازدید پژوهشگران دوره تربیت مترجم عربی از پژوهشکده ادیب فقه جواهری

پژوهشکده ادیب فقه جواهری

پژوهشگران دوره تربیت مترجم عربی از پژوهشکده ادیب فقه جواهری بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، پژوهشگران دوره تربیت مترجم عربی با همکاری معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام از پژوهشکده ادیب فقه جواهری بازدید کردند.

در این بازدید علمی، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسینی توضیحاتی در مورد پژوهشکده فقه ادیب جواهری، طرح‌ها و ایده‌های پیش رو مطرح کرد.

وی همچنین به تبیین مراحلی که پژوهشگران تربیت مترجم بایدبرای پژوهشگری در این عرصه طی کنند، پرداخت.

پژوهشگران ضمن بازید از مرکز، جلسه این هفته دوره تربیت مترجم را در این پژوهشکده برگزار کردند.

پژوهشکده ادیب فقه جواهری متصدی پژوهش‌های میان رشته ادبیات عربی و دانش فقه است که با بهره‌گیری از مجتهدان و متخصصان با هداف تقویت زبان عربی در ارتباط با فهم دین مبین اسلام و کاهش فاصله میان کاربردی سازی ادبیات با فهم نصوص دینی فعالیت می‌کند.