برگزاری کرسی ترویجی «راهبردهای قرآنی مقاومت با توجه به جایگاه ژئوپولتیک انقلاب اسلامی ایران»

photo_2019-12-10_23-00-27 - Copy

کرسی ترویجی «راهبردهای قرآنی مقاومت با توجه به جایگاه ژئوپولتیک انقلاب اسلامی ایران» با ارائه استاد فخر روحانی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، کرسی ترویجی «راهبردهای قرآنی مقاومت با توجه به جایگاه ژئوپولتیک انقلاب اسلامی ایران» از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام و با همکاری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار می‌شود.

در این کرسی ترویجی، خانم زهرا فخر روحانی استاد جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به تبیین این موضوع می پردازد، همچنین حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر محمدعلی محمدی به عنوان ناقد و خانم ناهید موحدی به عنوان دبیر علمی این کرسی حضور دارند.

این جلسه روز پنجشنبه 21 آذر ساعت 10 در سالن جلسات طبقه سوم ساختمان شهید بهشتی(ره) جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.