معاونت پژوهش جامعه الزهرا(س) برگزار می‌کند:

نشست علمی پژوهشی «بازخوانی امر به معروف و نهی از منکر در علوم انسانی»

نشست علمی امر به معروف

نشست علمی پژوهشی «بازخوانی امر به معروف و نهی از منکر در علوم انسانی با رویکرد روانشناسی اجتماعی» با حضور اعضای پژوهشکده امر به معروف و نهی از منکر در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، نشست علمی پژوهشی «بازخوانی امر به معروف و نهی از منکر در علوم انسانی با رویکرد روانشناسی اجتماعی» از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام و با همکاری پژوهشکده امر به معروف و نهی از منکر برگزار می‌شود.

در این نشست، جناب آقای دکتر محمد دین محمدی، مسئول گروه مطالعات اجتماعی پژوهشکده امر به معروف و نهی از منکر و خانم شیما میان محله، مسئول گروه مطالعات زنان پژوهشکده امر به معروف و نهی از منکر حضور دارند و به تبیین این موضوع می پردازند.

این نشست روز چهارشنبه، 20 آذر ساعت 11 تا 12 در سالن جلسات طبقه سوم ساختمان شهید بهشتی(ره) واقع در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.