پایان‌نامه «تحلیل و بررسی ادله قرآنی تجرد نفس با تأکید بر تفاسیر روایی» دفاع می‌شود

اطلاعیه دفاع باموضوع تحلیل و بررسی ادله قرآنی تجرد نفس با تأکید بر تفاسیر روایی دو شنبه 18آذر ساعت10

جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه با موضوع «تحلیل و بررسی ادله قرآنی تجرد نفس با تأکید بر تفاسیر روایی» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه رشته فلسفه اسلامی با موضوع «تحلیل و بررسی ادله قرآنی تجرد نفس با تأکید بر تفاسیر روایی» با ارائه خانم صاحبه عاشوری برگزار می‌شود.

سرکار خانم زهره برقعی، استاد راهنمای این پایان‌نامه است و حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمد غفاری داوری این پایان‌نامه را به عهده دارد.

این جلسه، روز دوشنبه 18 آذر ساعت 10 در سالن دفاعیه طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی(ره) برگزار می‌شود.