طی حکمی از سوی مدیر جامعه الزهرا؛

مدیر گروه علمی آموزشی تاریخ اسلام منصوب شد

انتصاب

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدرضا میرمعینی را به عنوان «مدیر گروه علمی آموزشی تاریخ اسلام» در جامعه الزهرا علیهاالسلام منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمود مدنی طی حکمی، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدرضا میرمعینی را به عنوان «مدیر گروه علمی آموزشی تاریخ اسلام» منصوب کردند.

در بخشی از این حکم آمده است:

«با توجه به جایگاه ارجمند و تأثیرگذار گروه‌های علمی در تحقق اهداف بلند جامعه الزهرا علیهاالسلام امید است با توکل بر خدای متعال و استعانت از حضرت صدیقه طاهره علیهاالسلام و استفاده مدبرانه از تمامی ظرفیت‌های ارزشمند انسانی مجموعه و بهره‌گیری از اساتید متعهد و توانمند و متخصص و جذب طلاب مستعد و همکاری و تلاش در تدوین متون درسی مناسب در گسترش این رشته تخصصی با گرایش‌های مورد نیاز امروز جامعه اسلامی و تکمیل تلاش‌های ارزشمند مورخان گذشته و تعمیق دست‌آوردهای مهم این دانش، تحولی شایسته را رقم بزنید».

در این حکم از خدمات ارزشمند حجت‌الاسلام والمسلمین حمیدرضا مطهری در مدت تصدی این پست قدردانی شد.