برگزاری سومین دوره طرح اوقات فراغت تابستان اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی

رویش 97

حجت‌الاسلام‌والمسلمین تهرانی از برگزاری دوره‌های آموزشی اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی در تابستان سال جاری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین تهرانی روز شنبه در گفتگو با واحد خبر، با اشاره به اجرای طرح جامع اوقات فراغت تابستان 97، عنوان کرد: طرح رویش3 عنوان دوره‌های آموزشیِ تابستان اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی است که با رویکرد غنی سازی اوقات فراغت بانوان طلبه برگزار می‌شود.

معاون فرهنگی تبلیغی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) اظهار داشت: در طرح رویش 97، دوره‌های ویژه‌ای برای فرزندان طلاب و کارکنان در نظر گرفته شده که زمان برگزاری آن از 2 تیر لغایت 6 مرداد ماه است؛ همچنین دوره‌های آموزشی ویژه طلاب در بازه زمانی 16 تیر لغایت 6 مرداد برگزار خواهد شد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین تهرانی افزود: ثبت‌نام تمام دوره‌های آموزشی اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی از روز دوشنبه، 7 خردادماه آغاز خواهد شد و علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت‌نام به‌صورت اینترنتی و حضوری اقدام کنند.

وی در پایان گفت: لیست رشته‌ها و جدول زمان بندی دوره‌ها متعاقباً از طریق سایت جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) به اشتراک گذاشته خواهد شد.