آغاز ثبت نام دوره تربیت مربی قرآن کریم در آموزشگاه تخصصی قرآن هدی

آموزشگاه تخصصی قرآن هدی

ثبت نام دوره تربیت مربی قرآن کریم ویژه طلاب، معلمان قرآن و فعالان قرآنی در آموزشگاه تخصصی قرآن هدی آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، دوره تربیت مربی قرآن کریم ویژه طلاب، معلمان قرآن و فعالان قرآنی  از سوی آموزشگاه تخصصی قرآن هدی برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند برای مربیگری در دوره‌های کارگاه تجوید، مهارت‌های کلاسداری، آموزش مفاهیم قرآن کریم و آموزش روش تدریس روخوانی و روانخوانی ثبت نام کنند.

مهلت ثبت نام در این دوره‌ها تا 16 آبان است و علاقه‌مندان جهت ثبت نام می‌توانند هر روز از ساعت 8 تا 12 با شماره تلفن‌های 32903408 و 32112171  تماس بگیرند و یا به آموزشگاه تخصصی قرآن کریم واقع در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام، مجتمع آموزشی تربیتی هدی، دبستان دوره دوم مراجعه کنند.

دوره‌‌های تربیت مربی قرآن کریم در این آموزشگاه دارای امتیازات ویژه از جمله اعطای گواهینامه معتبر پایان دوره، راهیابی ممتازان به دوره تخصصی، بهره‌مندی از حضور اساتید مجرب قرآنی و اعزام فراگیران ممتاز جهت آموزش به مراکز قرآنی است.

آموزشگاه تخصصی قرآن