اجرای طرح استعدادسنجی ویژه طلاب استعداد برتر جامعه‌الزهرا(س)

طلاب استعداد برتر

مرحله اول طرح استعدادسنجی ویژه جمعی از طلاب استعداد برتر در سطوح تحصیلی دو، سه و چهار جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در اداره امور نخبگان و استعدادهای برتر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، خانم اسماعیلی روز شنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: مرحله اول برنامه استعدادسنجی طلاب استعداد برتر به همت اداره امور نخبگان و استعدادهای برتر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و با همکاری معاونت تهذیب حوزه‌های علمیه اجرا شد.

رئیس اداره امور نخبگان و استعدادهای برتر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام افزود: در این مرحله، حدود 40 نفر طلاب سطوح تحصیلی دو، سه و چهار جامعه‌الزهرا علیهاالسلام شرکت کردند.

اسماعیلی یادآور شد: در مرحله دوم این طرح، مصاحبه علمی با حضور کارشناسان معاونت تهذیب حوزه‌های علمیه صورت می‌گیرد و در نهایت برای طلاب شرکت‌کننده، کارنامه استعدادسنجی صادر می‌شود.

وی تصریح کرد: نتیجه استعداد سنجی، مبنای برنامه‌ریزی آموزشی- پژوهشی برای طلاب شرکت‌کننده در این طرح خواهد بود.