انتخاب مهدکودک شکوفه‌های بهار به عنوان مهد برتر استان قم

مانور امداد و نجات هلال احمر

در آیین تجلیل از مهدکودک‌های فعال غنچه‌های هلال استان قم، مهدکودک شکوفه‌های بهار جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) به عنوان یکی از مهدهای برتر استان تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، آیین تجلیل از مهدکودک‌های فعال کانون غنچه‌های هلال احمر قم در سالن همایش‌های سازمان هلال احمر استان قم برگزار شد.

مهدکودک شکوفه‌های بهار جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) به عنوان یکی از مهدکودک‌های فعال در مانور امداد و نجات غنچه‌های هلال احمر حضور یافت.

در این مراسم، مهدکودک‌های برتر استان قم که در سال گذشته در کانون غنچه‌های هلال احمر فعالیت داشتند،تجلیل شدند.

در این برنامه که حدود 30 نفر از مدیران و مربیان مهدکودک‌ها حضور داشتند، محمد مصباحی، معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان قم به بیان اهم فعالیت‌های صورت گرفته در حیطه کودک و نوجوان هلال احمر پرداخت و از تمامی مهدهای کودک شرکت‌کننده در مانور امداد و نجات قدردانی کرد.

همچنین با حضور مسئولان بهزیستی، از 5 مهد برتر شرکت‌کننده در مانور هلال احمر و 3 مهد برتر بهزیستی با اهدای لوح یادبود و هدایایی تجلیل شدند.

مهدکودک شکوفه‌های بهار جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) جزو مهدهای برتر شرکت‌کننده در مانور و مهد برتر سال 96-97 از نظر بهزیستی بود.