با سخنرانی مدیر جامعه‌الزهرا(س) برگزار شد؛

جلسه درس اخلاق ویژه طلاب تعلیم و تربیت مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری

image_2019_8_27-19_12_33_30_PGm

جلسه درس اخلاق ویژه طلاب سطح سه تعلیم و تربیت مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین مدنی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم صدیقه حاجی پور در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: جلسه درس اخلاق ویژه طلاب رشته تعلیم و تربیت مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری امشب (سه‌شنبه، 5 شهریور) با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمحمود مدنی مدیر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

مدیر مرکز آموزش  مجازی و غیرحضوری اظهار داشت: طلاب رشته تعلیم و تربیت این مرکز برای گذراندن دروس کارگاهی خود از سراسر کشور در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام حضور دارند.

حاجی پور افزود: امشب شرکت‌کنندگان نماز جماعت مغرب و عشاء را به امامت حجت‌الاسلام‌والمسلمین مدنی در خوابگاه حضرت خدیجه علیهاالسلام اقامه کردند و در ادامه از جلسه درس اخلاق ایشان بهره مند شدند.

وی یادآور شد: کارگاه طلاب سطح سه تعلیم و تربیت مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری تا روز جمعه 8 شهریور ادامه دارد.

20190827_203918