احکام بانوان

IMG13442430

دیر زمانی است که اداره پاسخ به سؤالات جامعةالزهراء علیهاالسلام حوزه علمیّه خواهران قم، پاسخگوی سؤال­ های فقهی بانوان پرسش­گر و مشاور و همراه ره­پویان معارف الهی در سطحی گسترده (حضوری، تلفنی، ایمیل و مکاتبه­ای) است و طبعاً از این رهگذر می­ بایست آراء و نظرات مراجع عظام را از آخرین منابع و مآخذ فقهی آنان به طور مستند به دست آورد.

بر این اساس مجموعه‌ای از پنجاه موضوع فقهی در مسائل مستحدثه با آراء مراجع عظام، برای دسترسی آسان اساتید به پاسخ صحیح و مستند، با عنوان «برگزیده مسائل مبتلی‌به و استفتائات جدید»  در 12 مجلّد تدوین گردیده است.

• این کتاب به سبک رساله و کتاب فقهی نیست تا مشتمل بر تمام فروعات فقهی باشد؛ بلکه گزینشی از سؤالات مستحدثه و محل تأمل (با توجه به تفاوت آراء مراجع عظام) است.
  • ترتیب اسامی مراجع عظام بر اساس حروف الفبا تنظیم شده است.
  • اصل تمامی استفتائات و تاریخ ارسال و دریافت آن، در آرشیو اداره پاسخ به سؤالات موجود است.

قابل ذکر است مقلدین مقام معظم رهبری-دام‌ظلّه‌العالی- با شماره‌های 7-02537112253 و مقلدین سایر مراجع عظام -دام‌ظلّهم‌العالی- با شماره‌های 02531768 می‌توانند جهت پرسش سؤالات شرعی خود، صبح‌ها ساعت 8 تا اذان ظهر و عصرها ساعت 19-16 (نیمسال اول) و 18-15 (نیمسال دوم) تماس حاصل نمایند.

دریافت کتاب احکام بانوان 1

دریافت کتاب احکام بانوان 2