برگزاری 6 دوره آموزشی ویژه اساتید جامعه‌الزهرا(س)در تابستان

جامعه الزهرا

همزمان با پایان ترم تحصیلی و در ایام تابستان، 6 دوره آموزشی ویژه اساتید جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدی رسولی نیا روز سه شنبه در گفتگو با واحد خبر، اظهار داشت: دوره های آموزشی ضمن خدمت اساتید جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در تابستان 98 از سوی اداره امور اساتید و با همکاری گروه های علمی آموزشی این مؤسسه علمی حوزوی برگزار می‌شود.

رئیس اداره امور اساتید جامعه‌الزهرا علیهاالسلام گفت: در فصل تابستان، 6 دوره آموزشی جهت دانش افزایی و تقویت بنیه علمی اساتید در نظر گرفته شده است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین رسولی نیا افزود: کارگاه معرفت‌شناسی  ویژه اساتید فلسفه، کارگاه های  منطق  و فلسفه، کارگاه کلام، کارگاه اصول و کارگاه‌های فقه یک و 3 به میزان 157 ساعت دوره آموزشی در فصل تابستان برگزار می‌شود.

وی یادآور شد: اساتید جامعه‌الزهرا علیهاالسلام با حضور در این دوره‌ها علاوه بر افزایش مهارت و توانمندی در تدریس، از امتیازات ویژه‌ای بهره‌مند می‌شوند.