آغاز امتحانات پایان ترم طلاب حضوری جامعه‌الزهرا(س)

امتحانات پایان ترم جامعه الزهرا

امتحانات پایان ترم بیش از 2 هزار و 800 طلبه حضوری جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از امروز آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، خانم خداشناس مدیر مدرسه علمیه بینات روز شنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: امتحانات پایان ترم تحصیلی طلاب مدارس علمیه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از روز یکشنبه 19 خرداد آغاز می‌شود.

مدیر مدرسه علمیه بینات اظهار داشت: بیش از 2 هزار و 800 طلبه سطح دو حضوری در امتحانات پایان ترم جامعه‌الزهرا علیهاالسلام شرکت می‌کنند.

خداشناس با بیان اینکه امتحانات پایان ترم تا 10 تیر ادامه دارد، گفت: امتحانات در 6 حوزه امتحانی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام شامل مدارس علمیه صالحات، بینات، طیبات، فائزات،کوثر و مشکات برگزار می‌شود.

مدیر مدرسه علمیه بینات یادآور شد: نیمسال اول تحصیلی 99-98 طلاب حضوری جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از دهه سوم شهریور آغاز می‌شود.

گفتنی است؛ امتحانات پایان ترم طلاب مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری جامعه‌الزهرا علیهاالسلام طبق تقویم آموزشی از 17 تیر تا 5 مرداد برگزار می‌شود.