برگزاری کرسی آزاداندیشی «بایسته‌های جنبش نرم‌افزاری با بررسی مبانی فلسفی قوانین حرکت»

کرسی آزاد اندیشی 6

کرسی آزاداندیشی «بایسته‌های جنبش نرم‌افزاری با بررسی مبانی فلسفی قوانین حرکت» با ارائه خانم برجیان و نقد توسط خانم اکرمی در جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، خانم ریحانه حقانی روز دوشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام با مشارکت دبیرخانه کرسی‌های آزاداندیشی حوزه‌های علمیه در نظر دارد ششمین کرسی آزاداندیشی با موضوع «بایسته‌های جنبش نرم‌افزاری با بررسی مبانی فلسفی قوانین حرکت» را برگزار کند.

معاون پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام اظهار داشت: خانم رضیه برجیان به عنوان ارائه‌دهنده و خانم وحیده اکرمی به عنوان ناقد این کرسی آزاداندیشی هستند، همچنین خانم فاطمه جعفری دبیری علمی این برنامه را به عهده دارد.

حقانی تصریح کرد: ششمین کرسی آزاداندیشی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام روز سه شنبه، 10 اردیبهشت ساعت 8 تا 10 در سالن نشست‌های علمی پژوهشی طبقه سوم پژوهشگاه حضرت معصومه علیهاالسلام برگزار می‌شود.

وی یادآور شد: نخستین کرسی آزاداندیشی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام با موضوع «راه‌کارهای ارتقای تعامل بانوان شاغل با خانواده» بهمن سال 96 و دومین کرسی آزاداندیشی با عنوان «ظرفیت‌های فلسفه اسلامی در برهانی کردن حرکت نفس» فروردین سال گذشته در این مؤسسه برگزار شد.

معاون پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام بیان داشت: «بررسی فقهی-حقوقی خروج زوجه از منزل در دوران عقد»، «توحید رازقیت در صحیفه سجادیه» و «موانع صله رحم» عناوین سومین تا پنجمین کرسی‌های آزاداندیشی در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام است.