گردهمایی مبلغان جامعه الزهرا با سخنرانی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی

گردهمایی مبلغان

گردهمایی مبلغان ماه مبارک رمضان جامعه الزهرا علیهاالسلام 11 اردیبهشت با سخنرانی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در تالار بیداری اسلامی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین تهرانی در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: گردهمایی بزرگ مبلغان جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به همت اداره امور مبلغان در آستانه ماه مبارک رمضان برگزار می‌شود.

معاون فرهنگی تبلیغی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام بیان داشت: حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی سخنران این همایش است.

وی افزود: از دیگر برنامه‌های این گردهمایی، برگزاری کارگاه های تخصصی و ارائه توضیحاتی درباره رهنامه ماه مبارک رمضان است که توسط اساتید و پژوهشگران جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به رشته تحریر درآمده است. همچنین از کتاب «زن آقا» که خاطرات تبلیغی یکی از طلاب این مرکز علمی است رونمایی می شود.

معاون فرهنگی تبلیغی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام یادآور شد: این مراسم روز چهارشنبه، 11 اردیبهشت ماه ساعت 9:45 تا 12 در تالار بیداری اسلامی برگزار می‌شود.