برگزاری کارگاه تربیتی «آشنایی با مهارت‌های کلامی زوجین»

مهارت کلامی زوجین - Copy

کارگاه تربیتی «آشنایی با مهارت‌های کلامی زوجین» ویژه طلاب مراکز تخصصی برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، کارگاه تربیتی «آشنایی با مهارت‌های کلامی زوجین» ویژه طلاب مراکز تخصصی جامعه‌الزهرا علیها السلام برگزار می‌شود.

کارگاه تربیتی«آشنایی با مهارت‌های کلامی زوجین» از سوی مرکز تخصصی «ادبیات عربی، تاریخ اسلام، تبلیغ، مطالعات اسلامی زنان» در دو جلسه برگزار می‌شود.

در این کارگاه، سرکار خانم اجتهادی استاد حوزه و مشاور در زمینه‌های خانواده و روانشناختی به تبیین این موضوع می‌پردازد.

طلاب مراکز تخصصی می‌توانند تا روز یکشنبه ۸ اردیبهشت ماه جهت ثبت نام به دفتر مرکز تخصصی «ادبیات عربی، تاریخ اسلام، تبلیغ، مطالعات اسلامی زنان» مراجعه کرده، یا با شماره تلفن ۳۲۱۱۲۳۵۶ تماس گرفته و یا نام خانوادگی، رشته و شماره تحصیلی خود را به شماره ۰۹۱۹۳۵۹۰۲۵۹ پیامک کنند.

کارگاه اول روز سه شنبه ۱۰ اردیبهشت و کارگاه دوم روز چهارشنبه ۱۱ اردیبهشت ماه در آمفی تئاتر طبقه دوم ساختمان شهید بهشتی برگزار می‌شود.