تمدید مهلت ثبت نام در مسابقه بزرگ «آیا من محجبه هستم؟»

اطلاعیه مسابقه آیا من محجبه هستم

مهلت ثبت نام و شرکت در مسابقه بزرگ «آیا من محجبه هستم؟» تا 31 فروردین 98 تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، مسابقه بزرگ «آیا من محجبه هستم؟» فراخوان آن همزمان با ایام میلاد پرخیر و برکت اسوه زنان عالم حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام اعلام شده بود، به دلیل استقبال طلاب تا 31 فروردین 98 تمدید شد.

این مسابقه از سوی مدرسه علمیه صالحات ویژه طلاب مدارس علمیه و مراکز تخصصی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

علاقه مندان به شرکت در این مسابقه، می‌توانند با استفاده از «دفترچه سعادت» که به موضوع «آیا من محجبه هستم؟» پرداخته و به صورت الکترونیکی در سایت مدرسه قرار گرفته است، در مسابقه شرکت کنند.

در این دفترچه به همت دفتر تربیتی –فرهنگی مدرسه علمیه صالحات تهیه شده و به بیان ضرورت حجاب و انواع حجاب می پردازد؛ همچنین دستورالعمل عفاف و حجاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و احکام فقهی حجاب در این دفترچه قرار داده شده است.

مهلت شرکت وتحویل پاسخنامه تا دوشنبه ۳۱ فروردین سال ۹۸ و اعلام نتایج و اهدای جوایز۱۲ اردیبهشت سال ۹۸ همزمان با روز معلم است.

در این مسابقه به ۱۴ نفر از طلاب به نیت ۱۴ معصوم علیهم‌السلام که به سؤالات پاسخ صحیح داده باشند، جوایزی اهدا می‌شود.

جزوه، سؤالات و برگه پاسخنامه مسابقه در کانال مدارس و مراکز و جامعه‌الزهرا علیهاالسلام بارگذاری شده است. در صورت تمایل به خرید یا امانت جزوه چاپ شده به دفتر تربیتی فرهنگی مدرسه علمیه صالحات، در طبقه چهارم ساختمان شهید بهشتی، ضلع ساختمان شهید مطهری و سایر دفاتر تربیتی فرهنگی مدارس و مراکز مراجعه کنید.

اساتید محترم پاسخنامه‌های خود را به اتاق امور اساتید واقع در طبقه سوم ساختمان شهید بهشتی(ره) تحویل دهند.

جهت دریافت متن دفترچه سعادت با موضوع «آیا من محجبه هستم؟» این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت سؤالات مسابقه «آیا من محجبه هستم؟» این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت پاسخنامه مسابقه «آیا من محجبه هستم؟» این پیوند را فعال کنید.