دوره آموزشی کمک‌های اولیه ویژه طلاب غیرایرانی خوابگاهی

کمک های اولیه

مدیر کل امور طلاب و خانواده از برگزاری دوره آموزشی کمک‌های اولیه ویژه طلاب غیرایرانی خوابگاهی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، خانم عرب خزائلی روز سه شنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: دوره آموزشی کمک‌های اولیه ویژه طلاب غیرایرانی خوابگاهی به همت اداره رفاه و سلامت اداره کل امور طلاب و خانواده‌ها و با همکاری و مشارکت معاونت آموزش جمعیت هلال احمر در خوابگاه حضرت خدیجه علیهاالسلام در حال برگزاری است.

مدیر کل امور طلاب و خانواده‌ها بیان داشت: در این دوره، 31 نفر از بانوان طلبه غیرایرانی ثبت نام کردند و با اصول امداد و نجات آشنا می‌شوند.

عرب خزائلی افزود: شرکت‌کنندگان همچنین شیوه ارزیابی و بررسی علائم حیاتی مصدوم، نحوه بازکردن راه هوایی و احیای قلبی ریوی CPR نحوه کنترل خونریزی، حمل مصدوم و مهارت‌های دیگر را فرا می‌گیرند.

وی تصریح کرد: افرادی که این دوره را با موفقیت پشت سر بگذرانند، گواهینامه آموزشی دریافت می‌کنند.