به همت اداره امور طلاب و خانواده؛

طرح وصال (هدیه ازدواج) اجرا می‌شود

طرح وصال ازدواج2

طرح وصال (هدیه ازدواج) ویژه طلاب حضوری جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به همت اداره امور طلاب و خانواده اجرا می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، طرح وصال ویژه طلاب حضوری جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از سوی اداره امور طلاب و خانواده برگزار می‌شود و در آن معقودین سال 97 و سال 96 که هدیه ازداوج دریافت نکرده‌اند، می‌توانند از این طرح بهره‌مند شوند.

طلاب واجد شرایط می‌توانند از روز شنبه 4 اسفند تا روز پنجشنبه 9 اسفند جهت بهره مندی از این طرح به اداره کل امور طلاب و خانواده‌ها، اتاق شماره 2 واقع در روبروی خوابگاه حضرت خدیجه علیها‌السلام مراجعه کنند.

مدارک مورد نیاز برای شرکت در این طرح، اصل و کپی شناسنامه زوج- زوجه و عقدنامه بوده و افراد حائز شرایط می‌توانند مدارک خود را به اداره کل امور طلاب و خانواده‌ها تحویل دهند.

خاطرنشان می‌شود اعطای هدیه ازدواج منوط به حضور در دوره آموزشی است که زمان برگزاری آن متعاقبا اعلام می‌شود.