تجلیل از کانون مهدویت جامعه‌الزهرا(س) در چهاردهمین همایش بین المللی دکترین مهدویت

دکترین مهدویت 5

در چهاردهمین‌ همایش بین‌المللی دکترین مهدویت، کانون مهدویت انجمن علمی فرهنگی طلاب جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) به عنوان کانون برتر در حوزه فعالیت های مهدوی، معرفی و در مراسم تجلیل از مهدی یاوران برتر سال، از مدیر این کانون قدردانی شد.

مدیر کانون مهدویت جامعه‌الزهرا(س) به عنوان یکی از مهدی‌یاوران برتر سال، معرفی و تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، همزمان با آیین افتتاح چهاردهمین همایش بین المللی دکترین مهدویت که 6 اردیبهشت در قم برگزار شد، از مهدی یاوران برتر سال تجلیل به عمل آمد.

در این مراسم، کانون مهدویت انجمن علمی فرهنگی طلاب جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) به عنوان کانون برتر مهدویت، معرفی و از سرکار خانم «مهدیه فلاحی»، مدیر این کانون قدردانی شد.

مطالب مرتبط :

اشتراک گذاری: