برگزاری پیش‌نشست همایش «حضرت ابوطالب(ع)؛ حامی پیامبر اعظم(ص)» در جامعه الزهرا

پیش همایش حضرت ابوطالب

پیش‌نشست همایش بین‌المللی «حضرت ابوطالب(ع)؛ حامی پیامبر اعظم(ص)» با حضور آیت‌الله غروی در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، پیش‌نشست همایش بین‌المللی «حضرت ابوطالب علیه‌السلام؛ حامی پیامبر اعظم صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم» با موضوع «مسأله‌یابی موضوعات همایش ابوطالب علیه‌السلام» به همت انجمن علمی پژوهشی تاریخ معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و با همکاری مجمع جهانی اهل بیت علیهم‌السلام برگزار می‌شود.

آیت‌الله محمدهادی یوسفی غروی، رییس شورای علمی همایش، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدحسن شفیعی شاهرودی مسئول مؤسسه میراث نبوت و حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدمهدی صباحی کاشانی عضو شورای علمی همایش در این پیش‌نشست حضور دارند.

این پیش نشست روز پنجشنبه 25 بهمن ساعت 9 تا 11 در سالن جلسات طبقه سوم پژوهشگاه حضرت معصومه علیهاالسلام برگزار می‌شود.

گفتنی است؛ مجمع جهانی اهل بیت علیهم‌السلام و با همکاری نهادهای همسو در جهت رفع مظلومیت تاریخی شیخ الاباطح حضرت ابوطالب اقدام به برگزاری همایش بین‌المللی «حضرت ابوطالب علیه‌السلام؛ حامی پیامبر اعظم صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم» کرده است.

این همایش در چهار بخش تاریخ و سیره، کلام و عقاید، شعر و ادب و همچنین مصنَّفات و مصنِّفین فراخوان مقاله داده است.

پژوهشگران در زمینه‌های تاریخ، سیره، عقاید، کلام، رجال، کتاب‌شناسی، ادبیات عربی و غیره می‌توانند با ارائه مقالات در هر یک از موضوعات چهار بخش مذکور در این فراخوان و یا در راستای آن در این همایش شرکت کنند.

مهلت ارسال چکیده مقالات تا 31 اردیبهشت سال 1398 و مهلت ارسال اصل مقالات تا 30 مهر 1398 است؛ همایش بین‌المللی «حضرت ابوطالب علیه‌السلام؛ حامی پیامبر اعظم صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم» نیز اسفند سال 1398 برگزار می‌شود.