برگزاری کرسی ترویجی «جرم‌زدایی از جرایم جنسی در اسناد بین‌المللی و تطبیق آن با فقه امامیه»

کرسی ترویجی 19

نوزدهمین کرسی ترویجی جامعه‌الزهرا(س) با موضوع «جرم‌زدایی از جرایم جنسی در اسناد بین‌المللی و تطبیق آن با فقه امامیه» برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، خانم ریحانه حقانی روز یکشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: نوزدهمین کرسی ترویجی جامعه‌الزهرا(س) با موضوع «جرم‌زدایی از جرایم جنسی در اسناد بین‌المللی و تطبیق آن با فقه امامیه» از سوی معاونت پژوهش این مؤسسه علمی حوزوی برگزار می‌شود.

معاون پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام افزود: در این کرسی ترویجی، خانم منیره کبیر به ارائه بحث می پردازد و حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر سیدابراهیم حسینی به عنوان ناقد حضور دارد، همچنین خانم حلیمه خرم نسب، دبیر علمی این کرسی را به عهده دارد.

حقانی یادآور شد: کرسی ترویجی «جرم‌زدایی از جرایم جنسی در اسناد بین‌المللی و تطبیق آن با فقه امامیه» روز سه شنبه 16 بهمن ساعت 10 تا 12 در سالن جلسات طبقه سوم پژوهشگاه حضرت معصومه علیهاالسلام برگزار می‌شود.