پایان‌نامه «تحلیل استدلال‌های قرآنی امام رضا(ع) در حدیث اصطفاء عترت» دفاع می شود

دفاعیه-اصفهانی

جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه با موضوع «تحلیل استدلال‌های قرآنی امام رضا علیه‌السلام در حدیث اصطفاء عترت» توسط سرکار خانم زهرا اصفهانی در جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، جلسه دفاع از پایان نامه سطح 3 رشته «تفسیر و علوم قرآن» با موضوع «تحلیل استدلال‌های قرآنی امام رضا علیه‌السلام در حدیث اصطفاء عترت» توسط سرکار خانم زهرا اصفهانی برگزار می‌شود.

حجت الاسلام و المسلمین حسن صادقی به عنوان استاد راهنمای این پایان‌نامه است و حجت الاسلام و المسلمین محمد نقیب داوری این جلسه را به عهده دارد.

این جلسه روز پنجشنبه، 6 اردیبهشت‌ماه ساعت 12:45 در اتاق جلسات ساختمان اداری برگزار می‌شود.