برگزاری امتحانات پایان ترم طلاب غیرحضوری در 39 حوزه امتحانی

مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری

آدرس مراکز آزمون پایان ترم طلاب غیرحضوری در 39 حوزه امتحانی در شهرستان های کشور اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، امتحانات پایان ترم طلاب غیرحضوری و مجازی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در نیمسال اول سال تحصیلی 98-1397 از روز دوشنبه 8 بهمن تا روز یکشنبه 14 بهمن برگزار می‌شود.

بر اساس این گزارش، امسال امتحانات پایان ترم طلاب سطح دو و سطح سه غیرحضوری و مجازی در جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها و 38 حوزه امتحانی در سراسر کشور برگزار می‌شود.

طلاب غیرحضوری و مجازی کارت آزمون خود را از سامانه دانش پژوهان، آیکن کارت امتحان دریافت کنند. امتحانات پایان ترم در همه حوزه های امتحانی سراسر کشور به صورت همزمان برگزار می‌شود.

7 هزار طلبه غیرحضوری و مجازی در امتحانات پایان ترم سال تحصیلی جاری شرکت می‌کنند که ضروری است نسبت به آدرس دقیق مراکز برگزاری آزمون پایان ترم اطلاع کافی داشته باشند.

جهت دریافت آدرس دقیق مراکز برگزاری آزمون این پیوند را فعال کنید