مراسم تودیع مدیر سابق کتابخانه جامعه‌الزهرا(س) برگزار شد

تودیع مدیر کتابخانه

مراسم تودیع مدیر سابق کتابخانه جامعه‌الزهرا(س) با حضور معاون پژوهش این مؤسسه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، مراسم تودیع مدیر سابق کتابخانه جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) روز شنبه اول اردیبهشت ماه با حضور معاون پژوهش و کارکنان این بخش، در اتاق جلسات ساختمان پژوهشگاه و کتابخانه حضرت معصومه(سلام‌الله‌علیها) برگزار شد.

در این مراسم با اهدای لوح تقدیر از سوی معاون پژوهش، از خدمات دو ساله سرکار خانم زهراسادات حجازی تجلیل و قدردانی شد.

در این متن آمده است:

«سرکار خانم زهرا سادات حجازی

بدون شک کتاب، سبزترین برگی است که معرفت را به ارمغان می‌آورد و دل‌ها را به فروغ دانایی فروزان می‌سازد. امید داریم برگ‌های سبز کتاب ، همیشه طراوت‌بخش زندگی شما باشد.

از این روی شایسته است تا از زحمات بی‌شائبه و خالصانه شما در طول دو سال مدیریت کتابخانه این مجموعه فاخر علمی که با بینش والای خود در راستای نیل به توسعه فرهنگ مطالعه و کتابخوانی و انجام خدمت‌رسانی به رهپویان علم و دانش تلاشی مستمر داشته‌اید، صمیمانه تشکر و قدردانی شود.

امید است با اتکال به خداوند و در سایه پشتکارتان نظاره‌گر موفقیت‌های روز افزون شما در این نهاد مقدس باشیم.

ریحانه حقانی معاون پژوهش جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها)».

سرکار خانم حجازی طی حکمی به عنوان «کارشناس تشکیل خانواده» اداره کل امور طلاب و خانواده‌ها منصوب شده است.