به مناسبت هفته سلامت؛

طرح پایش سلامت در جامعه‌الزهرا(س) اجرا می‌شود

طرح پایش

مدیر کل امور طلاب و خانواده از اجرای طرح پایش سلامت ویژه بانوان طلبه جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، سرکار خانم «عرب خزائلی» روز چهارشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: طرح پایش سلامت همزمان با هفته سلامت که از یکم تا 6 اردیبهشت ماه است، در جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) اجرا می‌شود.

مدیر کل امور طلاب و خانواده ها اظهار داشت: در این طرح که از سوی اداره کل امور طلاب و خانواده ها و با همکاری مرکز خدمات حوزه های علمیه برگزار می شود، خدماتی از جمله تست قند خون، فشارخون، خدمات مامایی، دندانپزشکی(معاینه دهان و دندان) و مشاور تغذیه به صورت رایگان به بانوان طلبه ارائه می‌شود.

عرب خزائلی گفت: بانوان طلبه می‌توانند در زمان اجرای طرح به بهداری واقع در روبروی خوابگاه حضرت خدیجه(سلام‌الله‌علیها) مراجعه کنند و از خدمات این طرح بهره مند شوند.

وی تصریح کرد: در هفته سلامت، کارگاه‌های آموزشی سلامت در آموزشگاه امام رضا(علیه‌السلام) برگزار می‌شود که به اطلاع بانوان طلبه می رسد.

شیوه نوبت گیری و جدول زمانبندی ارائه خدمات متعاقبا اعلام خواهد شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره داخلی 2145 تماس حاصل فرمایید.