ایجاد میز مطالعه کتب تربیتی و اخلاقی در جایگاه‌های استقرار اساتید

میز کتاب

مدیر کل امور تربیتی از ایجاد میزهای مطالعه کتب تربیتی و اخلاقی در پنج جایگاه استقرار اساتید جامعه‌الزهرا علیهاالسلام خبرداد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم طیبه سادات طباطبایی روز یکشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: میز مطالعه کتب تربیتی و اخلاقی ویژه اساتید جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در پنج جایگاه استقرار اساتید جهت بهره‌مندی اساتید از سوی اداره امور تربیتی ایجاد شد.

مدیر کل امور تربیتی اظهار داشت: کتب تربیتی، اخلاقی و روایی در موضوعات متعدد و در راستای فرهنگ‌سازی مطالعه و نیز ارتقای بعد تربیتی طلاب و بهره‌مندی اساتید از کتب مورد نظر راه‌اندازی شده است.

طباطبایی بیان کرد: اساتید می‌توانند در فرصت‌های مناسب و در فواصل کلاس‌ها از این کتب در جهت رشد تربیتی اخلاقی طلاب استفاده کنند.

میز مطالعه