مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام:

خروجی دوره عالی فقه بانوانی عالم با قدرت استنباط فقهی خواهند بود

دوره عالی فقه

مدیر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام با تاکید بر حفظ و ارتقای قوت علمی دوره عالی فقه اظهار امیدواری کرد بانوانی عالم با قدرت استنباط در حوزه‌های مختلف فقهی از این دوره فارغ‌التحصیل شوند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمود مدنی در دیدار با دانش‌پژوهان دوره عالی فقه در جامعه الزهرا(سلام‌الله‌علیها) با اشاره به اهمیت این دوره علمی گفت: در دوره عالی فقه آنچه برای ما مهم است کیفیت و رسیدن به نتیجه مطلوب و مورد نظر است.

وی ادامه داد: قدرت و قوت علمی این دوره باید در هر حال در نظر گرفته شود و دانش پژوهان و طلاب حاضر در آن هم باید با پشتکار و همت بالای علمی بکوشند تا از این فرصت نهایت بهره را ببرند.

مدیر جامعه الزهرا(سلام‌الله‌علیها) افزود: آزمون ورودی دوره عالی فقه باید به موقع برگزار شود تا خللی به استمرار این دوره وارد نشود.

وی اظهار امیدواری کرد تا در پایان این دوره چندین بانوی عالم با قدرت استنباط در حوزه‌های مختلف فقهی وارد جامعه علمی کشور شوند.

در ابتدای این دیدار، سرکار خانم آصفی، مدیر مرکز تخصصی فقه و اصول با ارائه گزارشی از برگزاری دوره عالی فقه گفت: تاکنون دو گروه در این دوره پذیرفته شده اند که همگی از فارغ التحصیلان سطح چهار فقه و اصول هستند و در حال حاضر مشغول فعالیت علمی پژوهش محور هستند.

در ادامه، طلاب مشغول به تحصیل در این دوره با قدردانی از برگزاری این دوره علمی، برخی مشکلات و درخواست‌های خود را مطرح کردند که مهمترین آنها از این قرار است:

• وجود مشکلات سیستمی در ارائه کد دانش پژوهی، ثبت نمرات و ...
  • نداشتن متولی خاص برای پیگیری خدمات آموزشی دوره
  • توجه به بحث روش شناسی در کلاس های درس
  • تقویت سرفصل های آموزشی
  • کمبود فضای آموزشی
  • مقید بودن به اجرای برنامه آموزشی پژوهش محور.

گفتنی است؛ دوره عالی فقه در جامعه الزهرا(سلام‌الله‌علیها) با هدف پرورش بانوان عالم با قدرت استنباط مسایل فقهی در دو مرحله «فهم و تبیین آراء و نظریات فقها در مسائل مختلف» و «پژوهش در مسائل فقهی و اصولی و نظریه‌پردازی» طراحی شده که هر بخش در مدت چهار سال اجرا می‌شود.