برگزاری المپیک کودکان ویژه نونهالان مهدکودک شکوفه‌های بهار

مهدکودک شکوفه های بهار

المپیک کودکان با حضور نونهالان مهدکودک شکوفه‌های بهار در هفته تربیت بدنی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، مهد کودک شکوفه‌های بهار وابسته به جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به منظور آشنایی کودکان با اهمیت و اثرات کاربرد ورزش در زندگی فردی و اجتماعی و هدایت کودکان به ورزش های همگانی در هفته تربیت بدنی برنامه‌های ورزشی متنوعی را با عنوان المپیک کودکان برگزار کرد.

این برنامه با حضور کودکان دختر و پسر گروه 4 و 5 سال در مهد کودک و سالن های مجتمع ورزشی شهیده سیاری برگزار شد.

برنامه المپیک با نوای خوش تلاوت قرآن کریم و همخوانی سرود جمهوری اسلامی ایران توسط نونهالان مهد آغاز شد.

سپس همه کودکان گروه سنی 4 و 5 سال به تفکیک گروه سنی و جنسیت در سالن‌های مجزا در یک دوره مسابقات ورزشی در رشته‌های فوتبال، طناب‌کشی، دومیدانی با مانع، ورزش باستانی شرکت کردند.

این رقابت‌ها بین گروه پسران پیش‌دبستانی، غنچه‌های هلال احمر و نونهالان مهد به تفکیک دختران و پسران برگزار شد.

در ادامه برنامه، کودکان به تماشای نمایش خلاق با موضوع ورزش و سلامتی دعوت شدند و لحظات شاد و مفرحی را گذراندند.