تشرف کاروان همپای قافله زینب(س) برای زیارت مزار کمیل بن زیاد

photo_2018-10-28_00-26-13

کاروان همپای قافله زینب علیهاالسلام به زیارت مزار کمیل بن زیاد مشرف شدند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، کاروان همپای قافله زینب علیهاالسلام روز جمعه برای زیارت مزار کمیل بن زیاد نخعی اعزام شدند.

در این برنامه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مدنی مدیر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به معرفی و بیان ویژگی‌های کمیل بن زیاد که از یاران خاص امام علی علیه‌السلام و مدافع ولایت بود، پرداخت.

مرقد مطهر کمیل بن زیاد در مسیر راه نجف به کوفه در نزدیکی مسجد حنّانه قرار دارد.

کمیل پس از شهادت امام علی علیه‌السلام همواره از یاران اهل بیت علیهم‌السلام بود تا اینکه سرانجام به جرم اخلاص به مقام ولایت حضرت علی علیه‌السلام در سال ۸۲ هجری قمری به دست حجاج بن یوسف ثقفی به شهادت رسید.

یکی از دعاهای مشهور مفاتیح الجنان، «دعای کمیل» است که علامه مجلسى آن را از بهترين دعاها می‌خواند و آن دعاى حضرت خضر عليه السلام است که حضرت امیرالمومنین علیه‌السلام آن را به كميل كه از خواصّ اصحاب آن حضرت بود، تعليم داد.