از سوی اداره قرآن و حدیث؛

دوره غیرحضوری نهج‌البلاغه‌خوانی ویژه اساتید برگزار می‌شود

نهج البلاغه اساتید

مدیرکل امور تربیتی  جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از برگزاری دوره غیرحضوری حدیث‌خوانی نهج‌البلاغه ویژه اساتید خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم طیبه سادات طباطبایی روز پنجشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: با توجه به اهمیت و ضرورت شناخت سیره و منش امیرالمؤمنین علیه‌السلام وآشنایی بیشتر با نهج البلاغه و معارف ارزشمند این كتاب  شریف، طرح نهج‌البلاغه‌خوانی ویژه اساتید به همت اداره قرآن و حدیث و با همکاری اداره کل امور تربیتی برگزار می‌شود.

مدیر کل امور تربیتی اظهار داشت: دوره غیرحضوری حدیث‌خوانی نهج‌البلاغه از مهرماه سال جاری آغاز شده و تا شهریورسال آینده ادامه خواهد داشت.

طباطبایی افزود: در پایان این دوره به شرکت‌کنندگان در صورت کسب نمره حدنصاب در همه مراحل،گواهی پایان دوره اعطا می‌شود.

وی بیان داشت: اساتید جامعه‌الزهرا علیهاالسلام می‌توانند جهت دریافت سؤالات به سایت جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و یا کانال اساتید در پیام رسان سروش به نشانی @asatid2159 مراجعه کرده و یا با شماره تلفن 32112563 تماس بگیرند.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله اول نهج‌البلاغه‌خوانی ویژه اساتید این لینک را فعال کنید.