برپایی خیمه سوگ حسینی در خوابگاه حضرت خدیجه(س)

محرم

مدیر امور خوابگاه های جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از برگزاری 10 شب خیمه سوگ حسینی ویژه طلاب خوابگاهی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم اشرف السادات ارمکان روز پنجشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: خیمه عزای امام حسین علیه‌السلام ویژه بانوان طلبه خوابگاه حضرت خدیجه علیهاالسلام با حضور اساتید مجرب جامعه، مداحان، ذاکرین اهل بیت علیهم‌السلام و طلاب ایرانی و بین الملل خوابگاهی برپا شد.

مدیر امور خوابگاه های جامعه‌الزهرا علیهاالسلام تصریح کرد: ترویج و نشر فرهنگ حیات‌بخش و پرافتخار عاشورا که منادی احیای امر به معروف و نهی از منکر و حفظ ارزش‌های اسلامی است، وظیفه همه ما مسلمانان است و در این راستا نقش برپایی خیمه عزای حسینی علیه‌السلام در اشاعه و ترویج فرهنگ عاشورایی و بزرگداشت شعائر دینی و مذهبی به عنوان یک حرکت سازنده و بی بدیل به شمار می‌رود.

ارمکان اظهار داشت: مراسم های عزاداری به مدت 10 شب با حضور اساتید مجرب از جمله سرکار خانم‌ها مجیدی‌نسب، طوسی، مریدیان و صرافی برپا بود که در این شب خواهران با قرائت زیارت ناحیه مقدسه به عزاداری برای سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام پرداختند.