شرط سنی برای خواهران طلبه در جشنواره علامه حلی اصلاح شد/ امکان ارسال اثر برای یک هفته فراهم شد

جشنواره علامه حلی

با تصویب شورای سیاستگذاری جشنواره علامه حلی(ره)، شرط سنی در خصوص صاحبان پایان‌نامه‌های سطح 3 حوزه علمیه خواهران به 35 سال افزایش یافت.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، در جلسه شورای سیاستگذاری جشنواره چهار تبصره در خصوص دریافت آثار و سن شرکت در دهمین جشنواره علامه حلی(ره) به تصویب اعضا رسید.

بر اساس این مصوبه، در دهمین جشنواره علامه حلی(ره) تنها کتبی پذیرش خواهند شد که صاحبان آنها حداکثر 31 سال داشته باشند.

همچنین، شرط سنی در خصوص صاحبان پایان‌نامه‌های سطح 3 حوزه علمیه خواهران به 35 سال افزایش یافت.

سنوات حضور در جبهه (مدافعان حرم) یا خدمت سربازی برادران طلبه و همچنین سنوات تحصیل خواهران و برادران طلبه در دانشگاه نیز به شرط سنی شرکت‌کنندگان در جشنواره افزوده شد.

از سوی دیگر و با توجه به امکان شرکت پایان‌نامه‌های سطح 4 در همایش کتاب سال حوزه، از این پس این پایان‌نامه‌ها در جشنواره علامه حلی(ره) پذیرفته نخواهند شد.

واجدان شرایط می‌توانند از ساعت 8 صبح روز دوشنبه بیستم تا پایان روز دوشنبه 27 فروردین ماه به مدت یک هفته برای ثبت‌نام در این دوره به سایت جشنواره به نشانی www.jhelli.ir مراجعه کنند.

لازم به ذکر است، افراد واجد شرایط می‌بایست هنگام ثبت‌نام، حتما مدرک مربوطه (کارت پایان خدمت یا مدرک دانشگاهی) را در قسمت «تصویر کارت ملی» بارگزاری کنند وگرنه به ثبت‌نام آنها ترتیب اثر داده نخواهد شد.

بر این اساس، شرایط سنی شرکت در دهمین جشنواره به تفکیک قالب اثر به شرح زیر است:

مقاله
خواهران: 31 سال + سنوات تحصیل در دانشگاه