پایان‌نامه «تبیین و نقد دیدگاه پراگماتیسم در باب صدق با تأکید بر آراء شهید مطهری» دفاع می‌شود

جلسه دفاعیه

جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه با موضوع «تبیین و نقد دیدگاه پراگماتیسم در باب صدق با تأکید بر آراء شهید مطهری» توسط سرکار خانم رقیه محبی اشنی در جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح ۳ رشته «فلسفه اسلامی» با موضوع «تبیین و نقد دیدگاه پراگماتیسم در باب صدق با تأکید بر آراء شهید مطهری» توسط سرکار خانم رقیه محبی اشنی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین مجید ابوالقاسم‌زاده به عنوان استاد راهنما و حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی رسولی‌نیا به عنوان استاد مشاور این پایان نامه معرفی شده‌اند.

این جلسه روز پنج‌شنبه، 19 مهرماه ساعت 12:30 صبح در سالن دفاعیه طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی(ره) برگزار می‌شود.

دفاعیه محبی