تجمع همبستگی با کودکان و نوجوانان فلسطین در جامعه‌الزهرا(س) برگزار شد

Picture68309

شکوفه های مهدکودک جامعه‌الزهرا علیهاالسلام، دانش آموزان پیش دبستان و دبستان هدی و جمعی از طلاب در روز همسبستگی با کودکان و نوجوانان فلسطین تجمع کردند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، بیش از 450 نفر از کودکان مهدکودک شکوفه های بهار و دانش آموزان پیش دبستان و دبستان دوره اول و دوم هدی به مناسبت سالروز همبستگی با کودکان و نوجوانان فلسطین در حسینیه امام خمینی(ره) تجمع کردند.

در این مراسم که از سوی اداره کل امور فرهنگی برگزار شد، کودکان مهد و دانش آموزان هدی ضمن ارائه نقاشی با موضوع همبستگی و همدردی با کودکان و نوجوانان فلسطینی جهت شرکت در مسابقه و برگزاری نمایشگاه، به حمایت از کودکان و نوجوانان فلسطینی پرداختند.

همچنین در این مراسم، حجت‌الاسلام‌والمسلمین فلاح با برگزاری مسابقات و سر دادن شعار، رژیم غاصب اسرائیل را محکوم کردند.

گفتنی است؛ در روز همبستگی با کودکان و نوجوانان فلسطینی و اقدام حمله تروریستی در اهواز، طلاب مدرسه علمیه فائزات نیز عصر همان روز با تجمع در محیط آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام، تنفر و انزجار خود را از دشمنان اعلام کردند و شهادت عزیزان این حادثه را به محضر امام عصر عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه و رهبر معظم انقلاب مدظله‌العالی تسلیت گفتند.