اجرای طرح تربیت مترجم ترکی در جامعه‌الزهرا(س)

مترجم ترکی

معاون پژوهش جامعه‌الزهرا(س) مهلت ثبت نام در اولین دوره طرح تربیت مترجم ترکی را تا 30 مهر ماه اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم ریحانه حقانی  روز سه شنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: با توجه به اهمیت و ضرورت ترجمه و بکارگیری آن در تبلیغ معارف دین به جهان اسلام، نخستین دوره طرح «تربیت مترجم ترکی» به همت معاونت پژوهش جامعه‌الزهراسلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

معاون پژوهش تصریح کرد: علاقه‌مندان می‌توانند تا 30 مهر ۹۷ با مراجعه به سایت جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و مطالعه شرایط جذب و مدارک درخواستی (مندرج در پوستر)، نسبت به دریافت فرم و ثبت‌نام اقدام کنند.

حقانی یادآور شد: ثبت‌نام این دوره به صورت الکترونیکی انجام می‌شود و متقاضیان شرکت در این دوره پس از تکمیل فرم ثبت نام، اطلاعات و فرم درخواست خود را به نشانی omourpajohesh@jz.ac.ir ارسال کنند.

وی بیان داشت: شرکت کنندگان در این طرح پس از پایان دوره، ضمن دریافت گواهی و برخورداری از حمایت مالی، از تسهیلات لازم جهت ترجمه بهره‌مند شده و در واگذاری متون نیاز به ترجمه در اولویت خواهند بود.

جهت دریافت فرم ثبت نام دوره تربیت مترجم ترکی این پیوند را فعال کنید.