به همت مدرسه علمیه طیّبات:

نشست علمی «بررسی مباحث فقهی آرایش‌های نوپدید» برگزار می‌شود

نشست علمی آرایش های نوپدید

مدیر مدرسه علمیه طیّبات از برگزاری نشست علمی «بررسی مباحث فقهی آرایش‌های نوپدید» به همت این مدرسه علمیه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم طاهره رهبرپور روز ‌سه‌شنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: نشست علمی «بررسی مباحث فقهی آرایش‌های نوپدید» شامل کاشت ناخن، تاتو و غیره به همت مدرسه علمیه طیّبات برگزار می‌شود.

مدیر مدرسه علمیه طیبات اظهار داشت: در این نشست، سرکار خانم معتمدی به سؤالات بانوان طلبه درباره این موضوع پاسخ می‌دهد.

رهبرپور یادآور شد: این نشست روز پنجشنبه 12 مهرماه ساعت 10 تا 12 در آمفی تئاتر همکف ساختمان شهید بهشتی(ره) برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه همه اساتید و طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام می‌توانند در این نشست شرکت کنند، گفت: علاقه‌مندان تا روز چهارشنبه 11 مهرماه فرصت دارند جهت ثبت‌نام به دفتر آموزش مدرسه علمیه طیّبات مراجعه کنند.